Om oss

Vi älskar mat och fest

Vi på Catering Lidköping älskar mat och fest. Vi älskar det vi gör och gör det vi älskar.

Vi bakom Catering Lidköping har i många år arbetat med att göra människor glada genom god mat. Vi erbjuder catering till alla typer av evenemang, stora som små, och vi lägger alltid ner vårt hjärta och själ för att se till att servicen vi levererar är av högsta kvalitet. Vi vet att god mat är en viktig del av varje fest, och vi strävar efter att göra varje maträtt vi förbereder till ett konstverk.

Vi använder endast de färskaste råvarorna och våra erfarna kockar hittar alltid på nya och innovativa sätt att presentera maten på ett smakfullt sätt. Vi anser dock att catering bör handla om mer än bara maten. Vi vill att våra kunder ska få en rolig och minnesvärd upplevelse, därför uppmärksammar vi alla detaljer kring cateringen – all från servering till musik och uppläggning.

Vi förstår att varje evenemang är unikt och vi kommer att samarbeta med dig för att skapa en skräddarsydd cateringlösning som uppfyller dina specifika behov.

Vi vill att ditt evenemang ska bli perfekt och vi kommer att göra allt vi kan för att det ska bli så.Om du letar efter ett cateringföretag som som gör det där lilla extra har du kommit helt rätt.

Välkommen till Catering Lidköping.

Vanliga frågor

Hur bokar jag catering?

Du kan göra din beställning direkt här på vår hemsida genom att fylla i bokningsformuläret. Om du känner dig osäker eller har några frågor går det alldeles utmärkt att maila oss på [email protected]

Kan ni leverera maten?

Självklart! Vi kan kan leverera maten hem till er eller till den lokal ni befinner er i. Fyll bara i vilken adress dit ni vill ha maten levererad så tar vi hand om det. Maten kommer alltid välförpackad och levereras varm.

Vad händer om jag vill avboka min beställning?

Om du av någon anledning vill avboka din beställning ber vi dig att kontakta oss så fort som möjligt. Vid avbeställningar mindre än 48h innan leverans tar vi ut en avgift – kontakta oss för mer info.

privat fest

Boka catering till din privata fest – vi kan hjälpa med såväl mindre som större uppdrag

catering-bröllop

bröllop

Låt oss ordna cateringen på er speciella dag och göra det till en oförglömlig upplevelse

företagscatering

företag

Vi hjälper till med både små och stora event för företag i alla dess former.

studentfest

Man tar bara studenten en gång i livet. Låt det bli ett tillfälle att minnas.

boka din catering idag